mot kreta!!

nu bär det av mot  kreta... sakerna är packade amten är fixad.. nu väntar bara en evighet på båten och en dag i kalmar, dock med utgång på kvällen :)

well, nu ska det sista packas och jag ska sova, well sov så gott och ha en fin vecka!!

diagnos okänd ??

well, min förmiddag gick åt till att sura ha jobba i stallet och passa telefontider..

eftermiddagen gick åt till att bli runtskickad till olika provtagningar på läkarcentralen, och då menar jag inte en eller 2!!!

well efter att blivit stucken överallt på min kropp och utsugen på allt mitt blod och kretade med alla de verktyg i min hals hade de då inget svar på vilken sjukdom jag igentligen har... doktorn kollar på mig och tycker det hela är konstigt..

känns sådär..
på onsdag morgon tar vi färjan över till oskarshamn, för att senare förflytta oss mot kalmar. det blir en natt där och sedan flyget till kreta !!!

det är väl bara att denna okända sjukdom inte hade tänkt slå ut på kreta då ...

nu ska det sovas minsan... puss på er..


losing my way`??

ohhh, jag som inte bloggat på så länge... jag har haft en hel massa sjukdommar och mediciner att ta hand om.
nu i fredags var kuren med alla mina droger avklarad.. jag kände mig lättad jobbade hela natten och gick gladligen på leffes pass på friskis morgonen efter ( me love leffes pass).
annars har allt rulllat på som vanligt.. hästarna har varit jättefina och har gått superbra på både träning och tävling.
nyss som allt verkade frid och fröjd vaknade jag upp i morse och kände av att de inte var allt för lätt att svälja, jajjemän... ännu en halsfluss på G, så i morgon blir det till apoteket för lite mer drugs... det är mitt nya ställe att hänga på ära känns det lite som, snart frikort ...

på onsdag kväll bär dett av till kalmar för senare förflyttning mot kreta på torsdag... det är väl bara att hopppas att allt går vägen..

nej kära vänner ... nu är det dags att sova .. saknar alla mina babes i skåne... <3

efter ett trevligt skånebesök...

sitter jag nu tillbacka i min lägenhet på gotland!

det har varrit en fantasktiskt rolig och konstig vecka, mycket fest 2 dagar på akuten  och massa påskmat!

jag har nu insett hur mycket jag hatar akuten i kristianstad som sa till mig att äta glass och dricka the ?

i måndags natt när jag försökte få luft insåg jag att nu fick det fan vara nog, ringde ochh fick en tid hos min dokter på gotland.
det var en halsböld plus en virus halsfluss... vilket innebär 9 tabletter om dagen.. och den ena är en stark morfin tablett.. så jag är lite dåsig och vilar väldigt mycket... blä blä...

nu ska jag snart försöka äta... vilket inte är så jävla lätt...

bara ett par rader..

när man åker hem har man många att träffa, alla inte lika roliga att hälsa på ... men vissa är nödvändiga!
fast de flesta har jag minsan längtat efter <3

i dag har jag uträttat de lite tråkigare träffarna,nu kommer en trevlig bil jag tänker hoppa med i ..


ses mina kära <3

något annerlunda??

jag har kommit till insikt . jag satt en dag och lyssnade på bd, det brukar jag göra när jag saknar något gammalt, eller när jag vill att saker ska vara som de var förr..

jag började faktiskt att fundera ¨på vad livet igentligen går ut på! jag kom fram till den hemska insikt att livet faktiskt går ut på att först och främst kunna försörja sig!
annars går livet faktiskt ut på att leta upp en bra trevlig och passsande man , skaffa boende och sedan barn... sen har man ju att göra i 20 år efter de blivit till..

det är verkligen hemskt att tänka på det, och jag vill inte att mitt liv ska gå ut på att bilda familj... men det är väl på något sätt det man strävar efter... ella???

jag hade mer än gärna varit 15 hela livet och hoppat till bd med små stjärnor under ögonen!

men det är väl bara att inse att någon dag är det dags att växa upp, bara jag får ha mina små stunder med bd i bland!!!

nu ska jag sova lite och sluta att tänka så möt...

puss alla mina kära!!

mot skåne..

tårtan till min ena sambo som fyller 22, den blir fin fint..
packningen på g och  pajen är bakad och nilla är på g med salladen... nu väntar ca 6 timmars färd med nilla , men det ska bli trevligt.
i morgon står ganne, johanna och sara på tutan utanför mitt vid 5 i 7... då gäller det minsan att passa tiden :) !

well, nu sak jag packa sistan!!

puss puss

hästar hästar..

varför har man valt att utföra just denna sport? det tar massa tid ... massa pengar och i bland blir man bara galen av det.. well, jag ska nog inte bara sitta här och dissa mina små djur.. de har sina ljusstunder...

mirage lider av mugg på ena bakbenet, plus att hon för andra gången lyckats dra på sig ringorm. ramzes har bara ringorm, fast massor...

just nu känns det som att hela mina dagar går ut på att rida jobba och va i stallet.

ska bli lite småskönt att komma till skåneland på söndag, saknar ju alla er där hemma<3
jag förväntar mig någon form av fest på fredag brudar....

jag och min kära sambo skulle ha myskväll i kväll, men som vanligt blev det ändrade planer som vanligt.. och därmed jobb på lillebror. men det kan vara mys det med.... fast inte lika..pengar i af...

munken i morgon...

mitt snygga rosa internet har kommit... nice..
 
nej, nu ska hästarna ha mat...

lalalala..

nu är det torsdag igen... vilket betyderlön för min del... nice,...

det är även en mycket speciell dag eftersom min hund dixi fyller 2 år, vilket kommer att firas med en riktig kött tårta när jag kommer hem...
även sherly har fått sitt första föl, något vi firade med rabarberpaj.. det var mumms det.... mirage var en riktig jälvel i dag vid hoppningen.. det leder till trimmning i morgon det.

om bara några dagar bär det hem till skåneland igen... sen kommer det inte bli så mycket skåne fören efter sommaren. kanske min födelsedag ... förhoppningsvis. tyvärr verkar det inte bil något hultsfred för min del pga jobb... emn jag får väl säga att sommar på gotland inte är illa det heller! men allt är möjligt och det kanske finns en chans?

well, får väl jobba vidare nu.. sista dagen innan ledighet!

woowhhoo..

RSS 2.0