sena nätter och sega dagar..

jag är i vanliga fall van vid att jobba tidga mornar, men nu är det slut på detta. nu har jag jobbat två 9 timmars nätter i rad och i dag känner jag mig som en trött och deprimerad människa som känner att jkag helst av allt bara vill låsa in mig i min ensamhet utan att behöva tänka på något.. jag känner helt enkelt ingen som helst lifsglädje just nu...

jobbet har i övrigt varit helt underbart, jag har jobbat med världens underbaraste erik, och det är ju inte myck som kan få en på bättre humör än en bra jobbarkompis som redan har fått krama om mig ett par gånger och säga att allt löser sig.

nu är det ungefär en månad till jag ska hem och hälsa på... det ska bli trevligt att träffa folket efter en månad, men bäst att allt är att jag ska få träffa mitt hjärta som jag suktar över att få träffa varje dag, men det är väl bara att längta vidare och hoppas på att mötet blir helt underbart...

nu ska jag stänga av min älskade jens lekman och köra till stallet för att rida min häst . vi kan ju hoppas på att mitt deppande har avlägsnat och att jag fått något trevligt sms <3.''

anna, kom hit snart...

lillebror..

för nu har jag redan varit på 1 arbetsintervju och redan fått två jobb.
i kväll ska jag jobba på resturang loillebror , där jag ska servera drinkar och mat. nästa lärdag ska jag servera på munken, arbetstiderna är mellan 20:00 till 04:00 . sen blir det mocka stallet på morgonen och sova på dagen..
livet börjar arta sig här på gotland, min morbror har varnat mig för kvällen, så att jag inte ska vara nere i byxorna på en snygging som jobbar där.

men jag sa till han att det vra lungt, eftersom jag har min sköna i blekinge.

önska mig lycka till i kväll....

väl på plats på gotlad

då sitter jag helt ensam i min nya lya på gotland. det känns både bra och dåligt.

vi kom fram i går vid 2 tiden, med en helt nervös mamma och en uttråkad häst son inte ville stå i transporten
lämnade hästen hämtade nycklen och tryckte in allt i  lägenheten, det var väldigt mycke ocyh jag förstår inte riktigt vart allt ska ta vägen. jag grät ganska så hysteriskt i gå+r över attl, jag ville för det mesta bara hem..
lägenheten var äklig och jag kände att det jag ville mest var att hem och krama om alla mina vänner, jennie och min sköna.

well i dag har jag varit bpån min första körlektion på gotland, vilket innebar att jag kört etenolbil... nu har jag fått ner de hämska lamporna och nu åker tavlorna också. jag väntar på att anna ska komma hit med sin tavla hon målat  till mig.

jag ska nog ta tag i detta och fixa lite blommor och lägga upp lite gardiner.

saknar er alla... men jag kommer hem i stutet på nästa månad, förhoppningsvis med ett körkort.

kyss till er alla.. <3

Jens martin lekman..

i går var jag helt overlycklig och hade ett leende så stort så att jag inte kunde släppa det.
jag komm till jobbet och sken upp som bara attans. alla såg min lycka..

jag körde hem från jobbet ... fortfarande lycklig. skulle presis gå ut och gå med min hund då en arg och gråtande anna ringer. vi möts på en väg, går hem till mig pratar skit och dricker lite te.

jag gav anna en ny idé. vi gick upp för att titta på greveholm , men i stället satte vi på en singelskiva jag fick med när jag beställde en jens lekman skiva.

ännu en natt slapp jag sova själv, och dessutom somnade jag till jens lekmans ljuva stämma.

1 dag har gått och jag är fortfarande inte bitter..

vi får väl se hur länge detta håller..

För en månad sedan var jag lycklig och detta så långt i från...

Nu är jag väl lycklig ... fast ändå olycklig i min tillvaro. jag är så trött på min verklighet.

mattis har lämnat oss utan att berätta var varför eller överhuvudtaget var han skulle.

jag flyttar nästa vecka .
För 2 veckor sedan var jag världens lyckligaste mäniska som bara plockade vuxen poäng och ville inget hellre än att flytta, men jag lyckas alltid att trasla till saker och nu vill jag inget hellre än att stanna i sölvesborg... fast jag vill inte bo hemma, jag står inte ut många veckor till i denna familjen.

bitterhet bitterhet... snälla lämna mig nu och gör mig lycklig igen..

alla mäniskor hade mått så mycket bättre utan kärlek på jorden!

I dag är det bara en vanlig bitter söndag..

veckan har faktiskt varit fantastisk på många vis.. jag har glad jobbat på mitt jobb som bara är världens bästa och där mina arbetskambrater är så fina.
jag har hunnit med att titta på lite roliga filmer och även någon dålig, som bang bang orangutang..det var det absolut sämsta jag sett..

jag har också fått en fin tatuering back mitt öra och sökt en massa jobb..

i dag känns det lite bättre men i går var hela dagen full av gråt trötthet och däckande i emelys säng.
jag vet att jag och emely kommer få så sjukt kul på gotland ... och att jag inte kommer att ha så mycke tid att sakna det som finna att sakna här hemma..men du är så sjukt konstigt att man alltid ska lyckas träffa någon när det absolut inte passar sig. men så är väl livet..
det känns baar lite som att varför ´ska detta hända just mig...

well, jag ska söka några jobb till i dag och träffa vincent och jennie, det blir nog en hel del tårar bara där.. men nu ska jag gå ut och rida min blivande gotlans häst..


puss och kram


None

gud så galet..

Jag sitter nu med två datorer... efter ett par timmars arbete han jag äntligen fått över min mapp från min gamla data till den nya... jag fick till och med ringa efter hjälp för detta, och jag har också blivit i tutad att vista är det sämsta skiten ever.. och jag är nog bara beredd att hålla med.

i morgaon ska jag faktiskt på parmiddag.. det är verkligen första gången på länge. det ska bli sjukt kul..
jag har i övrigt värsta nojan över att flytta nu, men jag antar att det är ganska normalt.
jag träffade elin i dag som var i tårar över att skulla flytta till shtlm.
vi kom fram till att man är så karig över att flytta tills det börjar närma sig... plus att vi har en lite jobbig situation båda två.. men elin jag känner som du och jag är ditt stöd i detta..

BTW MATTIS VAR ÄR DU?? jag vet att du brukar läsa min blogg... hör av dig på något sätt..

pyss pyss..

fredag 08 08 08

I dag vill jag faktiskt helst av allt i hela världen vara på way out west med mina kära vänner.
men så är inte fallet eftersom jag tagit på mig att vara chef på bageriet i två veckor. känns inte allt för bra. jag har desutom dissat två fester och varit ute och gått med världens finaste dixi i 2 timmar..
nu ska jag gå och sova eftersom jag börjar jobba klockan 06:00 i morgon bitti.


kyss mina göteborgare

vilken värld!

denna vecka har jag jobbat sådär 6 dagar och med det 50 timmar
jag har under hela denna sommaren träffat en massa listerlänningar och jag kan nu mera både förstå vad de säger och till och med prata som de.... jag har också blivit slagen av en tant från mjällby..

well, litet skitet som sölvesborg är visar det sig att det faktiskt finns folk som åker dit med sina båtar från stockholm och göteborg!
det kommer in en fräsig mamma på mitt cafe och frågar efter vin, men jag fick då snällt svara att vi är lilla sölvesborg och här serveras nte sådant!
hon bestämmde sig då för att ta en en latte till sig och frågade om en " baby chino" ?

jag kände mig ganska förvirrad och sa va?

- ja, du vet en sådan varm skummad mjölk i expresso kopp som man köper till barn med choklad puder på ?

- ja, du menar en sådan... det köper ju alla brattiga mammor till sina barn här på lister...


LÅT DE FÅ VARA BARN FÖR EN GÅNG SKULL...

RSS 2.0