MALMÖ!

Japp, vi var i malmö.. jag handlade en hel massa(som jag inte borde). men så är det ju alltid ! 

* 2 par leggings
* 2  Linnen
* 3 klädningar
* 2 par byxor
* 1 par benvärmare
* 1 t-shirt
* liten söt börs
* smycken
* smink
* Nagellack
japp allt detta gick på lite under 2000 kr, jag har igenteligen inte dom pengarna, men det löser sig sökert på något sätt!

Malmö dagen var ganska krävande eftersom jag åkte hemmifrån vid halv 8 och var hemma vid halv 8 ..plus att vi inte hann gå innim ben & jerry glassbaren, så det blev ingen chunky monky för mig inte.


det ända jag hade på min jag behöver lista var då en väska, som jag i af inte kom hem med!!

Glad över mina fynd!



DAGEN I DAG!

JA, i dag har det ju inte hänt så mycket intressant!

Mest att jag varit i skolan (fast att jag tog en lite skolkis på slut ettapen).

Jag kom till ridskolan för att fixa med lite saker då jag möttes av en super glad och alldeles förvirrad Eva!
Jag är lika förvåndad var gång hon kommer i håg mitt namn !

well, jag red mina små älsklings hästar i dag med , Cienne var i en riktig super form i dag!!

Nu ska jag och min Emely titta på lite tv och äta poppe..:)

och i morgon bär det av till MALMÖ stad med underbara vänner ... Jag ska minssan smaka Chunky Monky glass och se om jag får ett beroende av den efterson jag ännu inte kännt något av andra sorter, jag provar!

Jennifer tipsade ju om den , så kanske .. testar i af!!!

image15

BEHOVEN!

Ja, man går igenom många stadier i livet.... några bra och några dåliga. Några ensama, andra inte..


Nu är jag i fasen , " gud vad det skulle vara trevligt att ha någon att dela allt med" , men det måste vara för att jag spenderat för lite tid med anna nu på sista tiden, ja det räcker att man träffar henne ett par timmar, sen är förhållande känslorna helt borta.

ja, just nu vill jag ha någon att dutti plutta med, men sen om man tänker på det en längre stund, kanske det är bra själv ändå!

Men just nu har jag ett beroende av morötter, jag äter det hela tiden, nu på sista dagrna har även appelsin blivit en lite favorit.

Jag har gått igenom pullvermos fasen, vindruvefasen,olivfasen,pestofasen... ja alla faser Lakrisfasen är stående!


och i musik väg så är det nu Mika fasen, fast jag har inte släppt Jens Lekman fasen riktigt än...Björk och belle and sebastian börjar nog bli en ny trend!!

ja, ja , så länge jag inte kommer in i pizza och hårdrocks fasen så känns det lungt för mig!

STEAKHOUSE!

Jupp för i dag ska jag och brudarna till steeaket!
det ska bli mycket gott..Ja det har pratats om vad man ska äta i si så där tre dagar nu..

Dåligt väder i dag, men det är tur att man har en mamma som vill köra en till sölvesborg, medan min pappa har kommit in i någon form av 50-års kris och springer runt i huset och städar och lyssanr på joddla med siv, ja jag vet det var kanske kul när man var en sådär 10 år!

Så min pappa som jobbar som millitär springer nu runt i vad mina kompisar kallar "gröna leggings" alltså långkallsånger, städar och lyssnar på ÖLHÄVAR ROCK! I mellan åt pratar han och känner ett stort medlidande för min hund som i går börjat löpa, sen tyckte han också att det var lite förjävligt att det skulle hålla på i en månad!

jaja, själv sitter jag nu och lyssnar på Belle and sebastian och ska gå och fixa till mig lite!

Ja, förändring tack!

I går kväll pratade jag med Anna och Jennifer om mitt hår, ja på morgonen när jag fixade till det sa jag
- Jag ska alltid vara blond!

men efter att ha pratat lite om det med Anna och Jennifer så blev jag minssan sugen på en liten förändring..
Har redan planer på att klippa mig en kortare, men jag vet inte riktigt, kanske även färga det brunt!!

Sist jag hade planer på detta så slutade det med att jag dagen innan ringde och avbeställde färgningstiden, men jag klippte i af en lugg...

Men om jag inte gör det finns det väl riska att jag blir nersövd hemma hos Anna, eller kanske de försöker i smyg..nja, kanske om jag säger så här :

Anna den dagen du lager bilen beställer jag färgtid!

JA, och appropå gårdagen inlägg om den snygga dredds bruden, så är jag inte läspisk utan stadig medlem av HIAN ( hetrosexuella i annas närhet) ;)


hehe, nej nu ska jag gå och måla en ram till...

REGN..

Ja i dag har vi haft internationell dag i skolan, den handlade denna gången om MILJÖ... inte det roligaste kanske, det var nog därför typ 20 i klassen var "sjuka".

men vi som var där började dagen med att se filmen "en obekväm sanning". fast där sov jag!!!

sedan var det disskution om filmen.. kunde då inte vara så aktiv eftersom jag inte sett så mycket av den!! sen var det grejen... Värsta dredd tjejen som pluggade och varit i Indien som kom till oss.. Hade hon varit kille hade hon nog varit det ultimata.. Dredds vilket jag tycker är så hett... världens finaste tatueringar, och på detta cheap monday jeans i snygg modell, jupp... hon var duktig med.. så pluss till henne.. sedan var det torsk mannen.. förjävlig människa.. sen var det 4 hörn, sen slutade vi..

Kommer till valje då någon luftat min cyckel.. fick då gå hem i ös regn.. kul...

Fick ställa in att bada med johanna och att träffa Anna i dag, förjävligt..

red i regnet med, inte så kul..men, men .. så är ju livet... fete svenska provet i morgon, så nu ska jag ta mig en apelsin och en kopp te och plugga lite..

JÄVLA CP DAG!

JA, i dag har dagen bara varit skit!! det började med att jag som satt lite oskyldigt på bussen höll på att dö, eftersom busschafören körde mellan bommarna som då var nere..och inte slutade gå ner heller , så medans vi stod i mitten och bommarna framför oss var nere , så gick samtidigt bommen ner på bussen! Men då fattade chaffen ett bra beslut eftersom hon inte heller ville dö och la i full back.. så ja vi kom loss till slut..Men poengtera att det var en nära döden upplevelse att höra rödljusen blinka, höra raspet från bommen på bussens tak...

Sedan var det en deppig dag till i skolan. Slutade åkte hem, där det visade sig att min cykel stod med pungtering i valje... det var då bara att cykla i af...

kommer hem, slänger i mig lite mat. Går ut till hästarna och ska börja bära ut i transporten, då jag märker att det är hö i det .... fuck... lastar ut och lastar in ...

tar min duktiga polle och lastar henne, tar typ 10 min..åker till träning, där jag fått en ny grupp(som jag kanske inte är helt nöjd med ).

sen var det den lilla saken att gå in i transporten för att komma hem till sina hästkompisar mat och värme, men big no,no.. det skulle man minsan inte.. så där kunde vi stå i ca 1 tim och 10 min... men tillslut var vi hemma..


Ja i dag tog det mig mellan kl 17:00 och 21:00 att fixa med en häst..

Och i morgon ska typ ingen i vår klass till skolan ... eftersom det är klimatdag!!

image14

yee...

Ja, då var man tillbacka i skolmiljön igen då!!! Jag har hela tiden varit säker på att det är våran skola som är deppig, men i dag kom jag på att det är inte skolan, utan mäniskorna som går i den!

Jag kommer till skolan och hinner inte mer än att sätta min fot där fören jag känner hur deppvågorna bara skjöljs på mig! ja, vad man än säger så passar det inte eller var det dummt, ja eller är det något annat som inte är okej.
det behöver ju inte vara att man sagt något som inte passar, det är bara så att man inte ska hålla med bara, därför ger man killer blickar eller så typ säger man något dummt tillbaka,, det är ju bara det man vill höra ..


ja, det är ju inte så att man får se glad ut heller... no no no ... det går minsan inte att dra det minsta lilla på de små smile banden,,, men sitt där och deppa förkorta era liv.. för jag kommer minsan att vara glad, om inte med er så med andra.. pallar inte med erat depp längre!

jag är just nu världens gladaste... helt utan anledning!! 



Kanske en vändning i mitt liv !

i dag har jag typ varit på världens onödigaste möte, typ pratades om pojkvänner sex osv, men jag hade i af anna där somjag inte träffat på ett tag, så det var ju trevligt.

Efter att ha avslutat världens onödigaste möte körde jag och anna till hennes farmor och sedan lunchade vi!
sedan red vi ut på en 2,5 timmars runda pratade om både det ena och andra !    
Ja, jag har minnsan saknat Anna!

nu har jag presis suttit här och skrivit en jobb ansökan till Ulla Håkansson, känns lite så där men nu skickar jag i af in den så får vi se vad det leder till.. Antingen får jag jobbet och slutar skolan, eller får jag inte det och går kvar till jag hittat något annat intresant jag vill söka!

fast alla vill ju ha folk med körkort.. men det kommer ju i juli, om de kan vänta. Men detta blir kanske en vändpunkt i mitt liv, vem vet !

Ja , ja ... Ganska nöjd med den nu .. i morgon är det ju skolan igen .. jobbigt, jag har ju världens jätte ångerst var gång jag ska gå dit!

nej, nu ska jag ta mig i kragen och sova lite !

SÄLEN, SÄLEN

japp, då var man hemma från sälen och all snö!!
efter bara fem dagars åkning kom jag hem och lade märke till att mina vader expanderat så att det då blev lite svårare att trycka ner de i ridstövlarna nu.. men jag kkan ju glädja mig åt att det i af är muskler som fastnat och inte annat...
well jag har haft en undebrar tid i sälen med trevliga folk..
jag såg många proffsiga snowboard åkare, och de felsta såg också ganska trevliga ut ..

ja i slutändan när jag åkte hem hade jag både åkt halfpipe och svart backe med snowboarden ...det var mycket snö, och det snöade bara mer och mer, så ja ... vi hade lite dåligt väder..

Kvällarna var då inte riktigt som vi förväntat oss.... det var afterski mellan 3-5 på dagen... sen var de kvälls öppet någon dag till sent... vilket betydde till kl 9 -10... så vi han ju aldrig dit..
men, men ... nu är jag hemma och allvaret börjar igen..

ska dra mig själv ut i stallet och försöka rida mina hästar ... vilket jag inte har så mycket lust till just nu...men ja, det är väl bara att stå ut..

i kväll ska jag nog bara sitta i min ensamhet och ta det lugnt, jag jag har inte varit själv en minut på sista tiden , men jag gillar ju att bo i kollektiv och att alltid ha folk omkring mig , så kollektiv for life vänner..


image12

SÄLEN NÄSTA!

Ja, då var det dagge... i kväll/natt kör vi till sälen... Emely kör och , jag tänkder sitta brevid henne hela nTTEN OCH DAGEN OCH PRATA, SJUNGA OCH EVENTUELLT DANSA LITE...

Ja, eftersom att jag är åksjuk och inte tål åksjuketabbletter så är det bara att sitta , titta på vägen och vara i allmenhet trött...

Men för att bota min åksjuka har jag tagit hjälp av en gammalhus kur, nämnigen att äta ingefära i en vecka typ 1 tsk om dagen...det hjälper verkligen...fast att jag var lite skeptisk i början..men så länge lågonting fungerar är det ju inte fel att använda det....


Well.....ja nu om 5 timmar bär det av, ska jag sova, så jag orkar turen på 72 mil...12timmar innan vi når slutdestinationen SÄLEN...TANDÅDALEN...

bloggar mer när jag kommer hem...

auf widersen..

Snarre var det darre..

Ja, snarre var det darre...Bara två dagar till jag lämnar skåne för att åka till de lite högre regionerna, (fråga mig inte vilken region det ligger) men i af... jag ska ta den årliga trippen till sälen!!!

Det ska faktiskt bli superkul att komma i väg lite...med det fest suget jag har nu lär det ju inte bli några problem alls...
sitter här nu och bränner lite skiver till afterski:n och till bilfärden..

I dag har faliljen varit och ätit avskedsmiddag (trodde jag)  på steak house.. det var faktiskt inte alls så gott i dag..
men jag och Emely som också fick föjla med vägde upp den äkliga potatismosen med lite lösgodis.

ja, massa att göra innan dess.. jag har ju också som tradition att ha med mig nybakade kanelisar som ska ätas under färden...men men , tidsoptimisten jag hinner nog det med...

Jag har nog i af kommit ur mitt djupa depp hål lite...

live well..image11

Inte igen..

Jo, i dag igen, jag kan inte längre räkna gångerna som jah och Cienne har gått omkull.. typ händer mig hela tiden..
men förutom en lite stukad handled och en geggig häst så var det inte så mycket mer..

Ja, annars är livet fortfarande lite deppigt... men det blir väl lätt så när man börjat skolan igen..
annars ska jag ju bara plugga i dag..
saknar näsby... pallar inte riktigt min hemma miljö som vanligt..

Men i morgon är det ju teckenspråk, alltid något att glädja sig åt.

ja ja, får väl gå och ta tag i mitt liv nu..

Peace out..

Då drog det i gång igen!

Första dagen i skolan, men ändå känns det som om vi inte alls haft lov i 3 veckor eller något!
Allt var som innan vi lämnade, de smutsiga skåpen den oerhört kalla miljön och allt annat som man med säkerhet hade saknat.

försökte under gårdagen också vara duktig och gå och lägga mig så tidigt som halv 10, jag det resulterade till att jag låg och vände och vred mig i 3 timmar, och under den tiden han jag med att tänka på ett och annat om livet,och mina beslut och ja, av det fick jag lite ångerst sen med tanke på att skola också skulle börja med all press och alla prov så blev det ju i af inte bätter...

jag kom fram till jag jag gillar min klass och trivs jätte bra med den, men att jag valt helt fel linje...men jag biter i hop och tar och kämpar mig igenom dessa 1,5 åren också...

jag bestämde mig också för att bli en bätter lyssnade och kämpa lite för mäniskor jag gillar!
Ja nya tag ... inte bara ge upp allt hela tiden( fast planerna i natt var mest om att hoppa av skolan och jobba) men jag klarar mig nog bäst med en gymnasium utbildning... Hela trean är ju "säkert" bara fester och en massa student plannerande.

Kom också fram till  att jag hatar att vara ensam och gillar mycket bätter om det så är 50 folk omkring mig..Nej jag klara inte av tystnaden , men det har ju Jens undrebara Lekman hjälpt mig med att slíppa vara nu under sista tiden.

Mamma frågade mig i dag varför jag alltid har mp3, när jag cyklöar när jag rider. Och när jag inte har den så är det radio sterio tv eller annat som håller låda.

Mitt svar fick ju bli att jag inte gillar tystnaden.
nej nu ska jag inte sitta här och deppa, utan gå vidare lära mig av gamla mistag och förbettra.

Ja nu så här 2008 ska jag bli en bätter mäniska.

image9

Snart drar helvet igång igen!!

Ja, sista dagen på lovet.
det är nu man får lite skuldkänslor för allt man planerat att hinna med, men inte gjort.
ja, för min del är det inte så farligt 4 dagar i skolan och sedan är det sälen som står på tur... Trevligt, jag börjar faktiskt bli jävligt pepp på att åka snowboard igen.

Men det är väl nu allt drar i gång, träning, dans , ridskolan.skolan, ja allt!

men detta kalrar jag av.. jävligt skoltrött, men jag har ju bara 1,5 år kvar , livet borde alltid vara ett lov!

första gången på ridskolan ... gick väl bättre nu efter att jag har ändrat om ganska mycket i grupperna..

För övrigt  intresse var mitt shampo slut och kvar fanns världens sämsta shampo kvar ( head & shoulders)
som inte är så bra till mitt hår, förutom det så var det också cool menthol doft på det!

Så, ja ! Jag får väl gå runt och lukta som ett jävla tuggummi i huvet då då!!

image8

Sådar lite så....

Ja, börja med en 2:a 12 personer, 1 däckad  2 kåta ja, och sen resten.

Vi letade sovplatser halvar natten, jag och Hd provade först en soffa, men ack för obekvämt..
det var 3 paxade platser i en 1,20 cm säng, 2 valde "the closet"  och sen var det vi resten som var kvar på 2 soffor, eftersom dubbelsängen var upptagen av en lite för berusad brud.

Till slut tog jag och Anna saken i våra händer, och gick och hämtade en madrass som vi lade på köksgolvet, "en upplevelse att sova där med". Ja det var jag Anna och Hd sov lade oss tillrätta föratt då försöka sova.
Tätt inpå kommer denna lite för berusade mäniska in i köket och säger till OSS som ligger på golvet
- "det är väldigt kallt att sova i en dubbelsäng i det rummet"

Då tittade jag Hd och Anna på varandra och alla kände hur det bara kokade i hela kroppen, vi gav ett läte och tätt därefter springer vi in till dubbelsängen, pratar lite om denna mäniska som har mage att bara våga gnälla och sedan föll vi alla i sömn.

Vaknade vid 10:00 , då var det återigen dags för mig och Kalle att springa ner till arabaffären för att inköpa produkter för ännu ett pannkaks bak.
Ja , vi tog med ella som lyckades dra omkull mig och ddärmed krossades ett ägg.... satan...

Calle gjorde pannkakor och jag diskade undan de här 3000000 glasen som det drukits ur dagen innan.
Åt lite innan det var dags att lämna Näsby.

Hem och svetsa om och sedan var det kalkon middag med familjerna Lundh, trevligt :)
nu sitter jag lite halvdöd vid datorn, funderar på en kopp The och kanske titta lite på tv .

Ja, tack alla underbara mäniskor som gör Näsbyfesterna till det de verkligen är  Love you..

Men skål för glarreflarre, fillen och mina skumma brännskivor!


image6
image7

AVSKEDSFEST!!

I dag är det då hur kallt som hälst och halt som tusan, detta resulterade till att jag som sovit hos carro i natt för att slippa cykla hem så sent, nu fick gå hem i dag!!

jag kom hem, kände mig lite slö, men bestämde mig för att ändå rida..
Därav drog jag på mig minst halva garderobenoch började traska ut mot stallet.
väl i när jag kom ut och tänkt ta in mina hästar så tyckte de inte alls att de passade de, så dår sprang jag runt som en dåre i ca 30 min...Sen bestämmde jag mig för att skita i det, och tog Dixi på en promenix..

Well..nu ska jag packa lite, fixa till äta och sedan ska jag ta mog ut till anna och kollektivet på näsby för att vara med på Stoffes avskedsfest, eftersom han nu så tvunget ska göra lumpen.

sitter och kan inte riktigt bestämma kläder " dresscode ARMY ".

ja, jag får väl ta mig i kragen då då!!



image5

Utrymm Huset!!!

vaknade i natt av att det var typ FRYSGRADER på mitt rum, gick då och skruvade på elementet lite till och  lade då märke till att jag hade fruktansvärt ont i halsen, inte nu tänkte jag då!!

ja ja, sov väldigt länge i morse, kan ju vara skönt nu när lovet snat är över.

förövrig informatin ska jag i dag rida tre hästar där en av de ska ridas bort till Råby ..kanske mer bör kalla det för flygning,,,

I kväll blir det utrymminig av huset eftersom min underbara familj envisas med att bjuda hem X-svärföräldrarne..De är FAKTISKT trevliga ..


jag så  kvällen skänker jag till carro och johanna..

LOVE <3

Tänkte bara medela att nyårs löftena går gallant!!image4

nej, nu ska jag ta mig i kragen och bränna en skiva " Absolut Stoffe leave"

Olydiga hästar mm.

Ja , dagen i dag har varit ganska slapp.. sov ut ordentligt, började sedan med att plocka fram symaskinen och sy lite.

jag tog mig sedan ut i snöstormen och mockade red och mitt i allt detta kom lite underbart folk och hälsade på mig i satllet.
Elias skulle upp på hästryggen..första gången men en riktig talang!

Hd, jag och Anna tittade på fottade och hjälpte till.
tillslut var Elias tillräckligt duktig för att va på lina.. så jag höll och elias travade på. Under denna tid tänkte Anna vara efektiv och började göra vid Ciedex, Anna tänkte att han skulle stanna i sin box,men det tänkte då rakt inte Ciedex som flög ut i paddoken där jag och Elias son lite snabbt fick hoppa av hästen medan Anna försökte att få tag i Ciedex som bara ville ut i snön och rulla lite..

ja, det slutade i af lyckat ..

och Elias var en riktig talang uppe på hästryggen..image3image2

Ett gott nytt år!

Nytt år, ny blogg.
Här har ni mig, Frida.
(Även om det just nu är hennes förvirrade hästskötare Anna som skriver).


Håll till godo vänner.

RSS 2.0