att man kan bil så trött..

nu är planeringen till frankrike färdig efter lite grillning och oförlåtligt gnäll på simon. men vi är i af 4 kvar som ska åka.
jag gillar inte när folk skaffar flick eller pojkvänner som bestämmer över vad den andra ska göra, men det är väl ganska vanligt tror jag. men jag och emely har i af bestämt att vi aldrig ska hamna i den fällan. ´jag ska nog sätta mig lite och plugga på körkortet, jag måste verkligen ta tag i det nu. men med lite lykke li i mitt öra lär det inte bli några problem.

btw i dag hörde jag en alla barnen historia på p3 vilket kanske inte förvånar folk.

alla barnen lagade mat utom jens, för han var ingrediens!


kyss och godnatt kära blogg!


fredagen

nu var det dags för ännu en 18 års fest . denna gången var det i tosteberga av alla ställen som det var. det var ganska lagom men folk, väldigt blandat och de flesta var folk jag inte brukar festa med. buggie boyz var där och spelade musik, och i halvlek bjöds det på korv i bröd.

det var en ganska konstig fest som slutade med att jag stod och sålde glass(efter att jag och den där elin färm snott ett par). annars satt jag och pratade med fjälkingebor och gammla klasskompisar. jag träffade också frida ekman med hennes kille. det var ett kärt återträffande insåg jag då!

efteråt när jag kom hem drack jag ett par glas mjölk och pratade i någon timme med emely!

liten sammandragning!

Förra torsdagen var det en liten födelsedagsfest för anna och en liten avskedsfest för calle.
det var trevligt, folket verkade inte riktigt vara på festhumör, men det var klart trevligt ändå. Hd var på G och drog på sig silver byxor ont  sexy ut där han hejdlöst juckade rundor.

Fredagen var det ju midsommar och allt. jag jobbade hela dagen snabbade mig hem och red, fixade till mig och fort som attans åkte jag till stan där jag träffade stoffe och tillsammans tog vi oss hem till HD där det åts jordgubbar  och dracks lite vin. jag var trött och somnade ganska fort. jag och stoffe fick dela soffa i hd:s tv rum där även katten var inlåst. det verkade som om allt den lilla skit katten ville var att döda oss.

lördagen var soft mys och greveholm. Mattis som skulle dyka upp vid 8 har då fortfarande inte kommit.


söndag  men massa regn och annat skit som staketsättande.

måndag hade en körlektion, och den gick skit. åkte till staden med emely. vi mötte upp stoffe och sprang i affärer. jag köpte en jättefin kjol, som när jag kom hem visade sig var hålig. Fun.

nu ska jag sova lite, för i morgon är det jobb igen..


HULTSFRED - 08

Nu tänkte jag reda ut detta i dagar:

Tisdag: jag kommer hem kl 04:00 på morgonen, då jag och mattis kände att det var dags att lämna annas föräldrahem. Lagom bakfull och jävligt trött steppar jag in i mitt hus, packar klart och ca en halv timme senare dyker hovslagaren upp för att ge mina hästar lite nya skor.
jag lägger mig för att sova ett par timmar och sedan stiger jag upp, tar veckans sista dusch och åker i väg för att hämta anna och hoppa på tåget mot hässleholm.
Framme i hässleholm möter vi stoffe och sebastian.
väntar på festivalbussen, peppade som vi var kom vi på att stormköket låg i bilen och att mitt leg var hemma. det var då den fullständiga paniken kom. det ringdes rundor, men det var inte mycket att göra!

busssen kom till hultsfred packningen var inte nådig och jag ocg anna bestämde oss för att köpa en slav som bar till oss. började fixa upp tälten och dansade glatt. när det började mörkna gick vi och lade oss.


Onsdag: mitt fruktansvärda första arbetspass började kl 06:00 jag tog lite bröd och dricka och gick i väg till gate 29. där satt jag själv i 6 timmar med en radio som inte fungerade och på tok för lite kläder.
När klockan äntligen blev 12 kom min avbytare och jag var världens lyckligaste. jag kom till tältet där jag grät en skvätt och berättade om mina hämska upplevelser. för er som inte vet så ligger gate 29 mitt ute i skogen på ett järnvägsspår. man är inlåst och det kommer inte förbi en jävel att prata med.
jag hade i af turen att stöta på en grävling.
resten av campet kom denna dag + stoemköket. eftersom alla jobbade fick jag lite jag och kusin tid.

Torsdag: jag jobbade mellan 15:15-21:00 det var då jag missade babyshambles. fast eftersom att man är kvinna med bröst lyckades jag att charma mäniskorna i lojal tältet och såg två låtar, det var inte okej men det var.
i övrigt var jag på gate 11 denna dag, man skötte att trafiken gick rätt till och avvisade folk från sin parkering. jag kan säga att jag aldrig fått så mycket skit i hela mitt liv, men jag fick i af vinka in lite kändisar :)

på kvällen var vi trötta men vi tittade på lite band och sedan sov vi . jag och anna badade i sjön också.


Fredag: jag sov och gick till affären för att handla lite medans alla andra jobbade. när de kom tillbacka lagade vi mat och sedan bar det av för att titta på en hel drös med band,och svettigt blev det.
jag var tvungen att lämna festivalområdet lite innan 12, eftersom att jag skulle jobba mellan 12:15-06:00.
jag började med att sitta som grind vakt med en försenad fjortis som undrade vad fan jag gjorde på hultsfred.
efter ett tag fick jag äntligen henne och gaten för att gå till gate 29, där jag fick en betydligt trevligare partner. vi såv i af 4 timmar på det passet.


Lördag: gick hem vid 06:00 och sov fram till typ 3 på eftermiddagen. vi åt och sedan tittade vi på en fantastisk lykke li och en nästan med fantastisk håkan som också lyckades att få mig i tårar.
jag och kajsa bestämde oss för att gå hem och sova lite. jag ställde klockan på 03:30 eftersom att jag började jobba 4.
jag drog på mig massor av kläder och tog med min sovsäck. jag sov på mitt pass fram till 09:00 då jag blev låvad att få gå, eftersom jag ville följa med festivalbussen hem.
på hemresan var alla döda, men jag sjöng dåliga låter nästan hela vägen.

stoffes mamma hämtade oss i hässleholm och körde oss hem. sjukt skönt att vara hemma !


Det har varit jätte trevligt att vara på hultsfred. jag har omringats av trevligt folk och sett en massa bra artister.



ännu en död..

jag har väldigt dåligt samvete, för nu har det hänt igen.
för ett par år sedan hade vi ett par ekorrar som dränkte sig i vårat badkar som vi har vatten i till våra hästar.
nu har det hänt igen. i dag när jag kom upp och tog in hästarna gick jag fram till badkaret för att kolla hur mycket vatten det fanns kvar.
till min förskräkelse fick jag se en ekorre ligga där med ansiktet ner i vattnet och svansen spretandes åt alla håll.
jag tog då ner hästarna gick in och ringde mamma, som låvade att ta bort den när hon kom hem,eftersom jag inte klarar av att göra det själv. efter att vi skrubbat och gjort vid badkaret i dag kommer en ramp sattas ner i badkaret så de kan klättra upp igen.

jag ringde till anna som berättade för mig att ekorrarna hade egen fri vilja, och att även de var berättigade att ta sitt liv om de ville. men jag tror ändå att jag ska sätta ner rampen till de i fall de ändrar sig under tiden.

ANNA, LÅT DE VARA EKORRAR FÖR EN GÅNGS SKULL.

SIESTA

då var siesta helgen över, detta leder till en hel del trötthet och en och en annan besvikelse på olika håll.
jag har varit bland trevliga mäniskor gjort impuls saker mått dåligt ätit lite och dansat en del.

Jag kan erkänna att en av de stora besvikelserna var att däcka och missa håkan hellström , som var bland de viktigaste. Well jag har fått höra att han var bra, jag ser ju honom ändå på hultsfred om 2 veckor.
jag var i af glad över att vara nästan längst fram på billie the vision and the dancers, som jag avgudat i många år. jag såg också vapnet och hästpojken som var sjukt bra.

såg lite annat blandat, både dåligt och bra. jag gjorde av med lite kläder och blev även nersparkad och nerhoppad i tältet, men jag är ju inte den som är den, så jag slog tillbacka.
jag har bestämmt mig för att försöka mig på folköl till hultsfred.

well tjejer och ni andra som gjort min helg bra, tack ni är finast!



image32

RSS 2.0